Escolàpies Figueres

FAQS. Preguntes freqüents de les famílies.


Posem a la vostra disposició les respostes a aquelles consultes més freqüents. Esperem que us siguin d’utilitat:

On puc trobar el calendari escolar? 

A la pàgina web de l’Escola hi ha un calendari amb totes les activitats que es realitzen al centre.

Quins són els horaris d’accés a l’Escola?

L’escola resta oberta de les 7.45 h fins a les 18.30 h.

Com puc saber l’horari del meu fill/a?

A la plataforma educativa Educamos; pantalla d’inici (un cop us heu validat); a la part centra-dreta trobareu l’apartat HORARI SETMANA DE (nom del vostre fill/a). És una agenda setmanal amb l’horari del vostre fill/a. Podeu fer avançar les setmanes. També el podeu trobar a la pàgina web de l’Escola.

Tinc dubtes sobre el funcionament de la plataforma Educamos, què he de fer?

Podeu enviar un correu electrònic amb la vostra consulta a l’adreça: secretaria@escolapiesfigueres.org.

He perdut l’accés a Educamos, com puc aconseguir un duplicat de l’accés?

Podeu regenerar vosaltres mateixos la contrasenya des de la pantalla principal d’Educamos o bé envieu un correu electrònic a l’adreça: secretaria@escolapiesfigueres.org.

Com puc justificar les absències del meu fill/a?

A Educamos, dins de la icona JUSTIFICA. Altres maneres: comentar-ho directament als tutors/es; escriure una nota a l’agenda; telefonant als 972 50 07 31.

Com puc informar que el meu fill/a no es quedarà a dinar a l’Escola?

A Educació Infantil i cicle inicial (1r i 2n de Primària) ho podeu comentar a les tutores. La resta de cursos també es pot fer a través d’una nota a l’agenda o telefonant al 972 50 07 31.

Com puc informar que el meu fill/a no farà Educació Física (Play&Discover, PE) per lesió?

A Educació Infantil i cicle inicial (1r i 2n de Primària) ho podeu comentar a les tutores. La resta de cursos també es pot fer a través d’una nota a l’agenda o telefonant al 972 50 07 31.

Com puc modificar les dades personals (adreça, telèfon, adreça de correu electrònic)?

A Educamos, a la part esquerra de la pantalla, apartat “les meves dades”, dins de “informació personal”, feu les esmenes i deseu.

A qui m’he d’adreçar per fer una consulta sobre els rebuts?

Us podeu adreçar a secretaria en horari escolar o telefonar al 972 50 07 31 o bé enviar un correu electrònic a secretaria@escolapiesfigueres.org.

On puc trobar els menús del menjador?

A la web de l’Escola apartat “Menú del mes”.

Si el meu fill/a té algun tipus d’intolerància o al·lèrgia alimentària es pot quedar a dinar a l’Escola? I si necessita dieta?

A part del menú habitual disposem de menús adaptats que s’adapten a les necessitats particulars de l’alumnat. Cal comunicar-ho. A Educació Infantil i a cicle inicial (1r i 2n de Primària) ho podeu comentar a les tutores. La resta de cursos també es pot fer a través de l’agenda. També es pot fer per telèfon 972 50 07 31.

Com es fa la venda dels llibres de text?

Podeu trobar el llistat dels llibres de text i material escolar de tots els cursos al web de l’Escola a l’apartat: Escola.. Per qualsevol dubte podeu telefonar al telèfon 972 50 07 31 o bé escriure un correu electrònic a secretaria@escolapiesfigueres.org.

Com puc comprar el xandall i la bata de l’Escola?

A l’inici del mes de setembre hi ha uns dies indicats que s’informen prèviament. Al llarg del curs la venta es fa cada dilluns i cada dimecres de 17 a 18 h. Per qualsevol dubte (venda, devolució, canvi de talla…) adreceu-vos a secretaria, al telèfon 972 50 07 31 o bé per correu electrònic a secretaria@escolapiesfigueres.org.

Com puc saber quines activitats extraescolars es fan a l’Escola?

A la pàgina web apartat Activitats i serveis/ activitats extraescolars.

A qui puc fer consultes de les extraescolars que fa el meu fill/a a l’Escola?

Per qualsevol dubte, adreceu-vos al Sr. Jordi Esteba (coordinador d’activitats extraescolars) per correu electrònic jordiesteba@escolapiesfigueres.org.

On puc trobar els objectes perduts?

A la recepció del carrer Peralada i a la porteria del carrer Eres d’en Sans. Per facilitar la feina us recomanem posar el nom a les peces de roba. Us recordem que l’Escola no es responsabilitza dels objectes perduts.

Com puc veure les fotos que es fan a l’Escola?

L’Escola disposa de diversos comptes d’Instagram on es pengen les fotografies de les activitats més destacades. Algunes d’elles també es publiquen a la pàgina web.